Ni “ALAT SULIT” Saya...

Jangan Pikir Lain, Bukan “BENDA” Tu Ya!

Ni... Sistem Saya SEDUT
620 Customer “BERDUIT” dalam 8 Hari
dari Facebook dan Hasilkan
AUTOMATED Income
RM4-5ANGKA Setiap Bulan.
Buat Pertama Kalinya Saya “BOGEL”kan Inci Demi Inci Sistem, Teknik, Strategi, Setting-setting Rahsia Bisnes Internet Saya Seperti Yang Selalu Saya Dapat Ni...
image1
image2
image3
image4
image5
Dari: Farid Zuan & CikguHafis,
Pakar Hartanah Maya No.1 Malaysia, Usahawan Internet Tanpa Produk Sendiri.
Saya straight to the point sahaja... Actually... saya nak tunjukkan anda cara saya dan sistem yang saya gunakan yang boleh bantu ramai peniaga-peniaga di Facebook selesaikan masalah-masalah seperti berikut...
  • Dapat like jer lebih tapi sales TELOR AYAM. Like memang penting, tapi kalau tak tahu convert pada sales memang rugi.
  • Dah keluar budget banyak untuk iklan, tapi sales ada lah satu dua. Facebook memang suka duit anda. Tapi anda suka ke bagi duit kat FB tapi habuk pun tarak.
  • Sebelum ni customer ramai, tapi sejak kebelakangan ni dah makin berkurang. Dulu sms/ whatsapp toksah cerita lah... sampai “krem” jari reply order.
  • Customer beli sekali jer... lepas tu tak beli-beli dah sampai sudah. Last-last rupanya beli kat “KEDAI SEBELAH” pesaing kita dalam Facebook.
  • Customer ramai giler PM tanya... tapi yang beli tak sampai 3 orang.
  • Income dari Facebook yang tak pernahnya STABLE, bulan ni RM3,000 bulan depan RM500... macam mana ni?
Itu baru sebahagian sahaja cabaran dan masalah bisnes di Facebook ni. Ada banyak lagi cabaran dan masalah yang perlu anda hadap ketika bisnes di Facebook.

So seperti yang saya kata tadi, saya ada solution untuk anda!
Saya Nak Tunjukkan
Sistem, Teknik & Strategi Saya
Dapatkan Customer “BERDUIT”
yang Boleh Berikan Income STABLE
Setiap Bulan!

“BENDA” ni saya dah apply lama dah dalam bisnes saya di Facebook. Dah masuk tahun KETIGA dan sistem, teknik serta strategi ini masih berkesan bahkan makin menjadi-jadi pula.

Dengan adanya “BENDA” ni anda boleh...
  • CONTROL customer anda. Anda boleh suruh mereka membeli bila-bila masa yang anda suka. Kalau anda tengah sengkek, guna je “BENDA” ni!
  • Anda tak bergantung 100% pada Facebook yang suka “BULI” anda tu. Kalau lepas ni Facebook TUTUP pun anda boleh berniaga macam biasa.
  • MAKSIMUMkan return iklan FBAds anda! Kalau dengan “BENDA” ni... anda terus dapat customer ready nak bagi duit. Bukannya yang saja-saja klik iklan anda lepas tu tak pasal-pasal jer anda kena caj dengan Facebook.
  • Senang maintain SALES dengan customer dan tambah lebih banyak customer yang anda nak. Mereka tak boleh lari mana dah. “KEDAI SEBELAH” pun takde sistem yang anda buat ni.
  • Kalau customer tak beli hari ini, anda boleh FOLLOW UP dengan benda ni. Bukan follow up seorang dua...tetapi anda boleh FOLLOW UP semua customer anda dalam beberapa klik sahaja.
  • Buat AUTOMATED INCOME dengan ”BENDA” ni. Saya tunjukkan setting-settingnya nanti. Kalau nak bercuti dan biar “BENDA” ni carikan duit untuk anda pun boleh. Ada caranya!
Nak cerita lebih-lebih kat sini, memang tak BEST! Panjang lebar ceritanya... jenuh menaip dan “krem” jari saya explain benda ni dari A-Z pada anda.

So... saya dah sediakan VIDEO TUTORIAL, anda tengok dan ikut rapat-rapat macamana saya lakukannya dari awal setup sistem, lakukan promosi dan sebagainya dalam 22 Video Tutorial step by step dalam...
image6
Video tutorial ini di susun ikut part untuk memudahkan anda follow dan terus buat. Saya nak anda senang TAKE ACTION!

Ni yang saya cover...
PART 1 - INTRODUCTION & PART 2 NICHE & PRODUK
image7
Dalam Part #1 & Part #2 ni saya kongsikan tentang...
  • The whole process, apa yang saya lakukan dari awal hingga akhir supaya anda lebih jelas dan tahu matlamat akhir bagaimana untuk hasilkan income dengan sistem, teknik dan strategi ini.
  • Produk VS Niche, yang mana lebih penting! Sistem ni sebenarnya boleh berjalan, walaupun anda belum ada produk lagi.
  • 3 Kriteria pilih niche yang MUDAH boleh buat duit untuk anda. Saya pasti anda ada salah satu dari 3 ni.
PART #3 – BINA KEDAI ONLINE
image8
Acutally, benda ni dah ramai tahu nak buat. Tapi untuk memastikan strategi promosi menggunakan Facebook betul-betul menjadi, anda kena ada Facebook Fanpage (senang cerita kedai Facebook laaa).

Tetapi walaupun ramai yang dah tahu pasal benda ni still masih ada beberapa orang yang masih belum tahu dan ada KEDAI FACEBOOK sendiri.

So dalam tutorial ini saya tunjukkan bagaimana saya bina KEDAI FACEBOOK ini untuk tujuan collect CUSTOMER sahaja. Ini yang saya cover...
  • Step by step bagaimana bina KEDAI FACEBOOK dalam 3 langkah sahaja. 5 minit dah boleh terus mula collect customer.
  • Teknik BRANDING kedai Facebook anda supaya customer teringat-ingat bisnes anda.
  • Benda-benda penting yang anda WAJIB masukkan dalam kedai facebook anda. Kalau tak buat, customer tak percaya bisnes anda. Bila customer tak percaya, buat apa pun tak jadi.
PART #4 – SETUP SISTEM X
image9
Video dalam PART #4 ni paling banyak dan PALING PENTING. Saya nak tunjukkan pada anda...
  • Detail satu per satu bagaimana untuk setup Sistem X yang saya gunakan untuk sedut customer “BERDUIT” dari Facebook.
  • Saya tunjukkan tools-tools secret yang saya sendiri gunakan supaya anda juga boleh gunakan tools tersebut dalam bisnes anda dan KLON result saya.
  • Teknik AUTOMATED INCOME, bagaimana saya boleh prepare sistem saya untuk bekerja hasilkan income untuk saya dalam setahun ataupun ketika saya ingin bercuti panjang. Teknik ni adalah teknik SET & FORGET sahaja.
  • Bagaimana saya intergrate sistem ini dan SEDUT customer dari Facebook ke dalam Sistem X untuk terus hasilkan sales.
  • Bagaimana saya FOLLOW UP customer saya gunakan sistem ini dalam beberapa klik sahaja dan promosikan seberapa banyak produk yang saya mahu.
  • Setting-setting secret dan PENTING untuk memastikan SISTEM X ni betul-betul perform hingga berikan RESULT MAKSIMUM iaitu memasukkan customer ke dalam sistem kita.
PART #5 – TRAFIK FB
image10
Saya gunakan trafik dari Facebook untuk SISTEM X saya betul-betul dapat collect customer “BERDUIT” dan hasilkan income untuk saya. Dalam video tutorial ini saya tunjukkan...
  • 2 cara FBAds yang saya gunakan untuk SEDUT customer ini ke dalam Sistem X. Bukannya sikit-sikit customer tapi ratusan customer yang dah ready nak berikan saya duit.
  • Setting-setting SPECIAL dalam Facebook menggunakan teknik web conversion supaya saya dapat maksimumkan RESULT dari Facebook. Kalau tak buat benda ni, tak dapat track berapa customer yang betul-betul masuk dalam sistem.
  • Teknik saya buat FBAds untuk collect HIGH POTENTIAL CUSTOMER dari Facebook. Saya tunjukkan satu persatu dari pilihan audience, masukkan teks sampailah ke placement ads yang PALING CONVERT. Kalau tak tahu benda ni, iklan di Facebook anda tak boleh berikan RESULT MAKSIMUM.
  • 2 contoh iklan FBAds yang saya gunakan untuk collect customer. Saya tunjuk BEHIND THE SCENE iklan produk fizikal dan digital saya yang berjaya collect ratusan customer sehari. Anda boleh tengok dan copy strategi ni dalam bisnes anda.
Bukan Itu Sahaja!
Saya Nak Anda Faham dan
Buat Sampai Jadi.

So...sebagai inisiatif saya, saya berikan anda tools dan ilmu tambahan supaya anda boleh faham dan terus lakukannya.
#1 - PREMIUM “SECRET” Wordpress Plugin
image11
Sama seperti kereta, ianya memerlukan enjin. Dalam Sistem X inilah “enjin” yang saya gunakan.
  • Anda boleh pasang “enjin” ini pada seberapa banyak kedai anda sekalipun. Ikut suka anda lah nak collect berapa banyak customer sehari dengan benda ni.
  • Takde benda ni, tak jalan Sistem X. Setting benda ni pun saya tunjuk step by step dalam PART#4.
#2 – Rakaman Webinar FB Interest Targeting
image12
Ini adalah rakaman webinar (seminar online) dalam 2 part yang akan tunjukkan anda tentang...
  • 5 CARA yang saya gunakan untuk dapat TARGET AUDIENCE dalam bisnes saya di Facebook. Saya tunjukkan "right by my shoulder", anda tengok dan ikut step by step.
  • Bagaimana saya "KOREK" interest audience saya sehingga saya dapat target yang betul-betul SHARP & SPECIFIC untuk diletakkan dibahagian interest Facebook ads yang mana mereka semua HIGH POTENTIAL CUSTOMER saya.
  • Saya tunjukkan strategi saya memilih target audience yang SANGAT BERKUALITI dan mudah berikan saya RESULT (sales, pm, sms, komen, like & macam-macam). Strategi ini SANGAT POWERFUL jika anda betul-betul nak HUNGRY BUYERS yang memang tak sabar nak dapatkan produk anda.
#3 – Rakaman Webinar FB Monetization
image13
Ini juga adalah rakaman webinar tentang bagaimana saya gunakan CUSTOMER saya tu untuk hasilkan lebih banyak sales dari pelbagai cabang income. Ini SECRET yang saya nak share...
  • 7 cara / cabang income yang saya apply dalam bisnes di Facebook. Anda boleh apply semua dan anda juga boleh memilih ikut kesesuaian bisnes anda. Student coaching saya baru TRY SATU sahaja pun dah hasilkan RM1,000 dalam masa BEBERAPA HARI sahaja.
  • Bisnes Produk ________ yang semua orang boleh lakukan. Untung 100%. Saya hasilkan RM12,000 KONSISTEN (tak pernah miss) setiap bulan dari bisnes produk ini sahaja. Saya akan tunjukkan caranya pada anda nanti.
  • 3 Lubuk Produk fizikal yang saya senang nak dapatkan idea produk dan stok. Saya gunakan LUBUK ini untuk hasilkan income TANPA PRODUK SENDIRI.
  • Teknik UNTUNG ATAS ANGIN, ramai yang terlepas pandang dan tak buat benda ni. Saya buat dan pernah hasilkan RM3K untuk setiap fanpage, setiap bulan. Yang ni model bisnes PALING KACANG dan anda boleh terus start selepas habis webinar dan mula profit selepas 3 hari.
  • Strategi bagaimana saya ROLLING DUIT CUSTOMER tanpa keluarkan satu sen pun untuk beli stok. Customer happy dan lebih ramai lagi nak beli.
The Best Part Is...
Saya Juga Akan Terus Bantu &
Bimbing Anda!

Saya tahu, hanya belajar dengan menonton video sahaja mungkin tak cukup. Saya PASTI ketika anda apply sistem, teknik dan strategi ini anda mungkin berdepan dengan pelbagai cabaran.

Jadi saya taknak biarkan anda TERKONTANG- KANTING tanpa hala tuju. Saya akan terus bantu dan bimbing anda beramai-ramai dalam Facebook Group Support jika anda berdepan dengan cabaran nanti.
image14
WOW! Best Gila!
Dapat Apply Sistem X,
Belajar Step by Step dan
Di Bimbing Direct Oleh CikguHafis.

Bukan senang untuk saya prepare kesemua video tutorial tersebut untuk anda. Saya turunkan segala tools, skil, teknik dan strategi yang boleh anda usahakan untuk dapatkan customer ke bisnes anda dan hasilkan income sehingga ribuan ringgit pada bila-bila masa yang anda mahukan.

Kalau ikut nilai sebenar segala tools, sistem teknik dan strategi ini untuk anda miliki, ianya adalah...
RM300
Ini baru harga setup sistem sahaja.
Tetapi bukan sahaja saya tunjukkan cara setup sistem dan anda tak perlu bazir sehingga RM300 tetapi anda boleh setup seberapa banyak sistem ini dan hasilkan seberapa banyak income yang anda mahu hanya dengan nilai...
RM107 SAHAJA!
image15

WARNING!

Peluang untuk anda akses Video Tutorial Sistem X ini hanya dibuka sehingga 11:59 malam 31 Mei 2016 sahaja.

Tiada lagi akses baru yang akan diberikan selepas tempoh tersebut.

DAPATKAN SEKARANG!!
Ni Antara Mereka yang Dah Tengok
dan Mula Apply Sistem X ini...
image22
image23
image17
image18
image19
image20
image21
JAMINAN 30 HARI WANG DIKEMBALIKAN.
image16
JANGAN BIMBANG! SISTEM X FB Stable Income mempunyai jaminan 30 hari pemulangan wang. Jika atas apa sebab sekalipun anda tidak berpuas hati, wang anda anda dikembalikan 100% tanpa banyak soal.
RM107 SAHAJA!
image15

WARNING!

Peluang untuk anda akses Video Tutorial Sistem X ini hanya dibuka sehingga 11:59 malam 31 Mei 2016 sahaja.

Tiada lagi akses baru yang akan diberikan selepas tempoh tersebut.

DAPATKAN SEKARANG!
Saya tunggu anda dalam Sistem X FB Stable Income.
Salam kejayaan,
image5
Farid Zuan & CikguHafis
Pakar Hartanah Maya No.1 Malaysia
Usahawan Internet Tanpa Produk Sendiri.
PS: Offer Sistem X FB Stable Income ini takkan dibuka selama-lamanya. Ianya hanya dibuka dalam tempoh yang sangat terhad (beberapa hari sahaja). Selepas itu, ianya akan di TUTUP.

PPS: Kalau nak tunggu peluang macam ni lepas ni, saya TAK BERI JAMINAN anda akan dapat peluang macam ni lagi selepas ini. Mungkin dah takde lagi benda macam ni hadir dalam hidup anda. Saya pernah dengar seorang jutawan kata “Peluang Hebat Selalunya Hadir Dalam Keadaan Kita Langsung Tak Bersedia, Bila Ia Hadir Jangan Fikir Banyak... Terus Sambar Jer!”

PPPS: Saya boleh jamin satu sahaja. Kalau anda tak buat apa-apa, TIDAK ada apa-apa pun yang akan berlaku pada bisnes/income anda. Itu GERENTI! So mulakan sekarang dan dapatkan akses ke SISTEM X FB Stable Income SEKARANG!